marți, 22 noiembrie 2016

8 semne ca mariajul e la final

Sfarsitul este aici. Daca ai probleme sa accepti ca relatia de cuplu si-a atins limitele iata 8 semne care iti arata ca este timpul sa treci mai departe.

  1. Cand nu mai esti tu insuti/ati
Daca atunci cand te uiti in oglinda te intrebi cine esti cu adevarat, s-ar putea ca totul sa aiba legatura cu relatia de cuplu. Distractia, iesitul in oras au devenit dintr-o data neinteresante la fel ca si timpul petrecut cu familia. Dintr-o data realizezi cat de mult te-ai schimbat pentru partenerul/a de cuplu si acum totul este pierdut.
 
  1. Va certati zilnic
Chiar si cele mai marunte lucruri va calca pe nervi? In fiecare zi sunt certuri intre tine si jumatatea ta? Relatiile de cuplu n-ar trebui sa se transforme in lupte zilnice si nicio competitie de-a cine tipa mai tare. Este timpul sa pui punct.

  1. Nu vezi niciun viitor
Cand nu luati in calcul casatoria si copiii si nu il vedeti pe celalalt ca pe o persoana importanta din viitor, atunci relatia este doar o pierdere de vreme. De ce sa continui sa irosesti atat timpul tau cat si pe al ei/lui?

  1. Ai prefera sa fii singur/a
Mergi la un film insa nu iei in calcul sa-l vezi alaturi de iubitul/a ta? Dar atunci cand jumatatea ta te intreaba daca vrei sa petreaca timp alaturi de tine si tu il/o refuzi de fiecare data? De fapt nu faci decat sa tragi de timp, stii ca relatia voastra este sortita esecului, nu-i asa?
 
  1. Relatia te streseaza
Daca esti nefericit/a si stresat/a in legatura cu relatia in care te afli, stii ca evitarea subiectului nu este un raspuns. Trebuie sa decizi daca vrei sau nu sa continui o relatie care te face nefericit si iti stoarce fiecare picatura de energie.
 
  1. Indiferenta
Ai devenit indiferent/a. Lucrurile pe care odata le faceati impreuna nu le mai faceti si nici macar nu ti-ai dat seama. Nu ar putea sa-ti pese si mai putin de atat.

  1. Limbajul trupului
Iubitul/a ta nu mai este interesat/a sa te tina de mana cand mergeti pe strada ori sa va imbratisati cand sunteti in pat. Cand te intinzi dupa un sarut te evita sau vine cu cine stie ce scuza. Nu ati mai facut sex de saptamani. Corpul iubitului/ei spune mai multe decat o fac cuvintele pe care le rosteste. Nu mai exista dorinta.

  1. Aventura
In loc sa fiti onesti si sa discutati problemele care va distrug relatia tu ori jumatatea ta calcati stamb. Pentru unii acesta nu este un motiv de despartire insa pentru altii nu mai este cale de intors dupa un asemenea eveniment.

*Sursa: sfatulparintilor.ro